Eğlence

Nintendo Switch oyunlarına yapılan kullanıcı yorumlarını geri çekti

Nintendo Switch satışları toplam Wii U satışlarını geride bıraktı

nintendo switchNintendo, geçtiğimiz hafta internet sitesi üzerinde Switch oyunları için kullanıcı yorumu yapılmasına izin vermeye başlamıştı. Oyunlara yorum bırakan kişiler kendilerini bir Nintendo hayranı, sıkı bir oyuncu, “sıradan” bir oyuncu ya da ebeveyn olarak tanımlayabiliyordu. Buna ek olarak, yorumlara “çocuklara uygun” veya “muhteşem karakterlere sahip” gibi etiketler eklenebiliyordu. Ancak Nintendo Switch sahiplerine sunulan bu özelliğin ömrü pek uzun olmadı.

Polygon’da yer alan habere göre, Nintendo sitesindeki kullanıcı yorumu özelliğini kaldırdı ve yapılan yorumları da geri çekti. Özelliğin akıbeti belirsizliğini korurken, Nintendo’nun internet sitesinde paylaşılan bir not durum hakkında biraz daha somut bilgiler edinmeyi sağlıyor.

“Müşteri Yorumlarının Durumu” başlığını taşıyan notta, kullanıcı yorumlarının geri çekildiği ve bu özelliğin değerlendirmeye alındığı belirtildi. Özelliğe ilişkin kararın ne zaman verileceği konusunda ise bir tarih işaret edilmedi. Özelliğe dair olumlu geri dönüşlerden dolayı duyduğu memnuniyeti paylaşan Nintendo, oyunlar için yorum yapan kullanıcılarına da teşekkür etti.

Nintendo Switch oyunlarına yorum yapabilme özelliğinin akıbeti bir süre daha belirsizliğini koruyacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER