EğlenceTeknoloji

Nintendo Switch Online’a yeni klasikler ekleniyor

nintendo switch online

Retro oyunların yer aldığı Nintendo Switch Online kütüphanesi, yeni oyunlarla genişlemeye devam ediyor. Eylül ayında eklenen oyunlar arasında göze ilk olarak Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest çarpıyor. 1995 çıkışlı oyunun selefi olan Donkey Kong Country de geçtiğimiz temmuz ayında Nintendo Switch Online’a eklenmişti.

Yeni oyunlar arasındaki dikkat çekici bir diğer seçenek ise Mario’s Super Picross. 1995’te yayınlanan SNES oyunu, ABD gibi ülkelerde piyasaya sürülmemişti. Oyun daha sonrasında Wii ve Wii U gibi platformlarda oyuncularla buluşmuştu.

Nintendo, daha önce Picross oynamayanlar için öğretici bir video yayınlamayı da ihmal etmedi. Mario’s Super Picross’un oynanışını anlamaya yardımcı olan videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Nintendo Switch Online kütüphanesine eklenen diğer iki yeni oyun ise Jaleco’nun 1993’te SNES için yayınladığı The Peace Keepers ve Natsume’nin 1990’da NES için çıkardığı S.C.A.T.: Special Cybernetic Attack Team oldu. Dört oyun da Nintendo Switch Online’da 23 Eylül itibarıyla oynanabilecek. Böylelikle kütüphanedeki toplam oyun sayısı 90’a çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER