Eğlence

Nintendo Switch Online güncellemesi tasarımı yeniliyor

nintendo switch online

Nintendo Switch Online uygulamasını hem iOS hem de Android‘de güncelledi. Söz konusu güncelleme hem tasarımı yeniliyor hem de kullanıcı deneyimini iyileştirecek bazı küçük değişiklikleri beraberinde getiriyor.

Uygulama 2017’de Nintendo Switch’in piyasaya çıkışından kısa süre sonra yayınlanmıştı. Konsolla birlikte çalışan uygulama, Switch’in kendisinde bulunmayan çevrimiçi sesli sohbet gibi özellikleri beraberinde getiriyor.

Switch Online’a yeni sürümle eklenen özellikler arasında göze ilk olarak arkadaş kodunu bulmanın ve paylaşmanın kolaylaşması çarpıyor. 12 basamaklı bu kod, Nintendo’nun çevrimiçi servisinde arkadaş eklemenin ana aracı olma özelliğini taşıyor.

Güncellemenin ardından kullanıcıların bu kodu uygulama içinden tek dokunuşla kopyalaması mümkün hâle geliyor. Daha önce kullanıcıların bu kodu doğrudan konsol üzerinden manuel olarak kopyalaması gerekiyordu.

Nintendo Switch Online güncellemesinin getirdiği diğer yeniliklerin ise daha küçük ölçekli olduğu söylenebilir. Nintendo artık uygulamanın çevrimiçi arkadaşları gösterdiğine dikkat çekiyor. Buna ek olarak, çevrimiçi durumunun değiştirilebilmesi de şirketin bahsettiği yenilikler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER