EğlenceTeknoloji

Nintendo Switch için yeni Mario Party ve WarioWare oyunları geliyor

nintendo switch

Nintendo, E3 2021 kapsamında gerçekleştirdiği Direct etkinliğinde Switch sahipleriyle buluşacak iki yeni oyunun duyurusunu yaptı. Mario Party ve WarioWare serilerinin yeni oyunları, yakında oyuncuların karşısına çıkacak.

Mario Party Superstars, Nintendo 64 döneminden başlayarak klasik Mario oyunlarının bir arada sunulacağı bir koleksiyon olacak. Nintendo’dan verilen bilgiye göre, oyunlar çevrimiçi ortamda oynanabilecek ve mevcut standart oyun kumandalarını kullanmak da mümkün olacak.

Bu noktada söz konusu oyun kumandası desteğinin önemli olduğunu belirtmek gerekiyor. Kısa süre önce yayınlanan Super Mario Party’de harici Joy-Con’ların bulunmaması durumunda Pro Controller veya Switch Lite kullanımına izin verilmiyordu. Mario Party Superstars, 29 Ekim 2021’de yayınlanacak. Oyunun fiyat etiketinde 59.99 dolar yazacak.

Nintendo Switch için duyurulan bir diğer yeni oyun ise Get It Together isimli WarioWare oyunu. Burada da 200’den fazla küçük oyun sunulacak. Aynı zamanda hikaye modu deneyimini yaşamak da mümkün olacak. WarioWare: Get It Together, 10 Eylül 2021’de yayınlayacak. Oyuna sahip olmak için 50 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER