Eğlence

Nintendo kış aylarında yayınlanacak Switch oyunlarını duyuracak

en iyi nintendo switch oyunları

Nintendo Switch sahiplerinin önümüzdeki dönemde oynayabileceği oyunları 40 dakikalık bir Direct etkinliğiyle duyuracak. Şirketin YouTube kanalı üzerinden izlenebilecek olan etkinlik, bugün Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak.

Nintendo kısa bir süre önce “Super Mario Bros. Wonder Direct” isimli bir etkinlik gerçekleştirmişti. Bu yayından hemen sonra fazla zaman geçmeden daha kapsamlı bir Direct yayınının yapılacağına dair söylentiler etrafta dolaşmaya başlamıştı. Beklenti, Gotham Knights’ın ESRB sayfasında oyunun platformları arasına Switch’in eklenmesiyle birlikte biraz daha kuvvetlenmişti.

Nintendo’nun yeni bir Joy-Con kumandanın patentini aldığı iddiası da kısa süre önce gündeme gelmişti. Yeni kumandayla birlikte mevcut kumandadaki çubuk sürüklenmesi probleminin çözüleceği belirtilmişti. Ancak Nintendo cephesindeki en büyük söylenti bu değil.

Nintendo Switch 2 duyurulabilir mi?

İddiaya göre, Nintendo Switch 2 için geliştirici kitlerinin dağıtımı başlamış durumda. Bazı geliştiriciler Nintendo’nun yeni oyun konsolunu şimdiden gördüklerini öne sürüyor. Dolayısıyla bugünkü Direct etkinliğinde Switch 2’nin duyurulabileceğine dair bir beklenti de söz konusu. Bunun gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği kısa süre içinde anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER