Teknoloji

Nintendo Switch güncellemesi Facebook ve Twitter arkadaşlarını eklemeyi kolaylaştırıyor

Nintendo Switch satışları toplam Wii U satışlarını geride bıraktı

nintendo switchNintendo Switch için hazırlanan son sistem güncellemesi, kullanıcılara çeşitli yenilikler sunuyor. Daha önceki güncellemelerde kayıtlı dosyaların transferi ve sesli sohbetlere yardım gibi konularda kullanıcılara yardımcı olan Nintendo, 5.0.0 güncellemesinde Twitter ve Facebook arkadaş listesi üzerinden Nintendo Accounts sahiplerini bulmayı kolaylaştırıyor.

Bu imkandan yararlanmak isteyen kullanıcıların 13 yaşından büyük olması ve Facebook ya da Twitter hesaplarını Nintendo hesaplarına bağlamaları gerekiyor.

Güncelleme 24 adet yeni Arms ve Kirby ikonunu da kullanıcılara sunuyor. Buna ek olarak, akıllı telefon ve bilgisayar üzerinden satın alınan oyunların indirilme süreci de daha hızlı başlayacak.

Nintendo Switch için hazırlanan son sistem güncellemesi, bazı eski oyun etkinliği verilerinin saklanması problemini ortadan kaldırıyor. Ön sipariş verilen oyunların indirmeye hazır hâle geldiği de kullanıcılara bir bildirim yoluyla iletecek. Ebeveynler ise güncellemeyle PIN girişini ekran dışından kontrol birimi üzerinden de yapabilecek. Bazı oyunların yazılım kısıtlamalarının dışına çıkarılarak beyaz listeye alınabilmesi de yenilikler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER