Eğlence

Nintendo Super Mario için yeni bir film projesi üstünde çalışıyor

super mario run android

nintendo super marioSuper Mario, Nintendo’nun kahraman portföyünün en önemli üyeleri arasında yer alıyor. Daha önce Mario’yu çizgi film ve sinema dünyasında kullanan şirket, yine benzer bir proje için hazırlanıyor. Nintendo Super Mario için Çılgın Hırsızlar ve Minyonlar gibi işlere imza atan animasyon stüdyosu Illumination ile birlikte bir film üzerinde çalışıyor.

Nintendo ve Illumination arasındaki işbirliğine dair dedikodular geçtiğimiz yılın kasım ayında The Wall Street Journal tarafından gündeme getirilmişti. Film projesi hakkındaki detaylar şu an için oldukça kısıtlı.

Ancak filmin künyesinde ortak yapımcı olarak Shigeru Miyamoto ve Chris Meledandri’nin isimlerinin yazmasına kesin gözüyle bakılıyor. “Mario’nun yaratıcısı” olarak bilinen Miyamoto, Nintendo’nun pek çok popüler karakterinin doğuşuna vesile olmuştu. Meledandri ise “Çılgın Hırsızlar” serisindeki çalışmalarıyla tanınıyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği ise henüz bilinmiyor.

Nintendo Super Mario odaklı projelerin performansından memnun görünüyor

Nintendo Super Mario odaklı projelere son dönemde ağırlık vermiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz ekim ayında Nintendo Switch için piyasaya sürülen Super Mario Odyssey, kısa sürede 9 milyondan fazla kopya satmayı başarmıştı. Mario Kart’ı akıllı telefonlara getirmek de Nintendo’nun planları arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER