Teknoloji

Nintendo Japonya’da 10 milyonu aşkın 3DS sattı

Nintendo Japonya’da 10 milyonu aşkın 3DS sattı
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Nintendo, ana vatanı Japonya’da 10 milyondan fazla 3DS satmayı başardı. Famitsu’da yer alan habere göre mobil oyun konsolunun satış rakamı 6 Ocak itibariyle 10 milyon 68 bin 192’ye erişmiş durumda. Nintendo 3DS’in Japonya dışında aynı popülariteyi elde ettiğini söylemekse pek kolay değil.

Nintendo Japonya’da 10 milyonu aşkın 3DS sattı

Animal Crossing: New Leaf gibi oyunlar 3DS’in 10 milyon barajını aşmasında önemli bir rol oynarken, Pokemon X & Y gibi yeni duyurulan oyunlarla birlikte 3DS’in ivmesinin daha da yükselmesi bekleniyor. Dünyanın geri kalanında aynı ölçüde işlemese de, Nintendo’nun 3DS için düzenli aralıklarla popüler oyunlar yayınlama stratejisinin ana vatanı Japonya’da işe yaradığı açıkça görülüyor.

İlgili >> GamesIndustry

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.