Teknoloji

Nintendo 2DS Pokémon temasıyla Japonya’da satışa çıkıyor

nintendo 2ds pokemon

Nintendo 2DS, duyurulmasından iki yıl sonra şirketin anavatanı Japonya’da piyasaya sürülüyor. Şirket, bu gecikmiş çıkışı daha anlamlı hâle getirmek için özel bir hamle yapmaktan da geri kalmıyor. Nintendo 2DS Pokémon temalı, dört farklı renkteki şeffaf modeliyle Japonya pazarına giriş yapıyor. Bugün itibarıyla ön siparişe çıkan tabletler için kırmızı, mavi, yeşil ve sarı renk seçenekleri sunuluyor. Bu versiyonların her biri, renklerine bağlı olarak, Pokémon Red, Blue, Green veya Yellow’dan birini ön yüklü biçimde kullanıcılara getiriyor.

Konsollar 27 Şubatta raflardaki yerini alacak. Nintendo, aynı tarihte orijinal Pokémon Game Boy oyunlarını da 3DS Virtual Console için tekrar yayınlayacak. Kırmızı ve mavi modeller, halihazırda Japonya dışında satılıyor. Söz konusu konsollar, geçtiğimiz yılın sonlarında Pokémon Omega Ruby ve Pokémon Alpha Sapphire ile birlikte piyasaya çıkmıştı.

nintendo 2ds pokemon

Nintendo 2DS’in Japonya’ya girişinde oyunculara bazı özel ayrıcalıklar da teklif ediliyor. Konsol, özel bir dekoratif çıkartma, özel bir menü teması ve oyunlardaki şehir haritası üzerine hazırlanmış bir posterle birlikte geliyor. Oyunculara aynı zamanda ele geçirilemez Pokémon Mew’e erişebilmeleri için bir kod da sunuluyor. Bu kod 3DS oyunları Omega Ruby, Alpha Sapphire ve Pokémon X and Y’de de kullanılabiliyor.

Nintendo 2DS Pokémon temalı konsolun fiyat etiketinde 9 bin 980 yen (242 TL) yazacak. Nintendo’nun konsollarını ve özel tekliflerini Japonya dışında sunup sunmayacağı ise henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER