Teknoloji

Nikon 100. doğum günü için Oz Büyücüsü temalı bir video hazırladı

nikon oz buyucusuFotoğrafçılık sektörünün devi Nikon, bundan 100 yıl önce 25 Temmuz 2017’de Japonya’nın başkenti Tokyo’da kurulmuştu. Şirket yeni yaşını kutlamak için özel bir ürün üzerinde çalışırken, daha standart kutlama yöntemlerinden de vazgeçmiyor. Nikon Oz Büyücüsü temalı videosuyla bu standart yaklaşıma da farklılık kazandırmayı başarıyor.

Videoda çalan şarkı da “Oz” adını taşıyor. Japon rock grubu Mrs. Green Apple tarafından seslendirilen şarkıda “seçilmiş” bazı Nikon çalışanları boy gösteriyor. Videodaki koreografi, tatil köylerindeki animasyonlardan farklı görünmüyor. Dans eden Nikon çalışanlarının yüzündeki “çok mutlu” ifade de ayrıca dikkat çekiyor.

Videodaki bir diğer dikkat çekici unsur ise kafasına fotoğraf makinesi geçirilmiş insanlar oluyor. Bir sahnede zıplayan bu insanlar, videonun gerçek üstü havasının biraz daha güçlenmesini sağlıyor.

Nikon Oz Büyücüsü temalı videosunun mutlaka görülmesini öneriyor

Videoda Mrs. Green Apple dışında sahne ve şov dünyasında profesyonel olmuş kişiler görülmüyor. Videodaki dans hareketlerinin öncülüğünü de Mrs. Green Apple üyeleri yapıyor. Nikon’un 100. yılı için hazırlanan web sitesinde video için “Mutlaka görmeniz gereken ve başka bir yerde bulamayacağınız bir dans işbirliği” ifadesi kullanılıyor. Bu ifadenin doğru olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER