Manşetler

Nikon D3500 ile akıllı telefonun ötesine gitmek isteyenlere sesleniyor

Bazı kamera üreticileri akıllı telefonların kullanıcılar üzerindeki hakimiyetini kabullenip daha profesyonel DSLR ve aynasız ürünler geliştirmeye yönelirken, bazı üreticiler akıllı telefonları yine fotoğraf silahıyla vurmak için çalışıyor. Nikon da ikinci gruptaki üreticiler arasında yer alıyor. D3500 adını verdiği yeni kamerasını tanıtan şirket, bugüne kadarki en hafif ve en kullanıcı dostu DSLR kamerasını hazırladığını belirtiyor. Nikon D3500 ile akıllı telefonların ötesine geçmek isteyen fotoğraf meraklılarına ulaşmayı hedefliyor.

Çok yönlülük ve taşınabilirlik konusunda D3500’ün akıllı telefonları alt etmesi mümkün değil. Bu durumun farkında olan Nikon, akıllı telefon fotoğrafçılarının içindeki artistik duygulara seslenmeyi seçmişe benziyor. 24.2 megapiksel CMOS sensör taşıyan Nkon D3500; karanlık veya aydınlık, hızlı veya yavaş demeden her koşulda ve her ortamda çekim yapabilmeyi vadediyor. 11 noktalı otomatik odaklama sistemi de bu vaadin en temel yapı taşlarından birini oluşturuyor.

Nikon D3500, mobil fotoğrafçıların aşina oldukları çeşitli önemli özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Yerleşik olarak sunulan efekt modları ve Bluetooth desteği barındıran D3500 ile çekilen fotoğrafların 2 megapiksel çözünürlüklü versiyonları hızlı biçimde sosyal ağlarda paylaşılabiliyor. Rehber Modu ise kullanıcıların yeni kameralarını daha hızlı biçimde tanımalarını sağlıyor.

nikon d3500Nikon D3500, yurt dışında 499.95 dolardan başlayan fiyatlar karşılığında satılacak. Bu fiyat karşılığında kullanıcılara AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR lens sunulacak. 849.95 dolar ödeyenler ise ek olarak AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED lense sahip olabilecek.

İLGİLİ HABERLER