Teknoloji

Nikon Coolpix S02 küçük gövdesinde büyük yetenekler barındırıyor

Nikon küçük kompakt fotoğraf makinesi Coolpix S01’i de güncelledi, bu modele daha iyi bir sensör yerleştirdi. Sonuç olarak ortaya Nikon Coolpix S02 çıktı.

nikon-coolpix-s02-050913Geçen yılın S01 modelinde yer alan CCD sensörün yerine Nikon Coolpix S02’de 13 megapiksel CMOS sensör bulunuyor. Ayrıca Full HD video kayıt desteği de en unutulmaz anların yüksek çözünürlükle ölümsüzleştirileceği anlamına geliyor. Coolpix S02 ile çektiğiniz full HD videoları makinenin altında yer alan HDMI portunu kullanarak TV’de izleyebilirsiniz.

Coolpix S02 modelinin arkasında 2.7 inç dokunmatik ekran bulunuyor. Bu dokunmatik ekran kontroller için kullanılan temel yöntem olarak dikkat çekiyor, ne de olsa ürünün küçük gövdesi daha fazla tuş ve kontrol halkası için yer bırakmıyor.

Makinede bellek kartı yuvasının bulunmaması 7.3 GB’lık dahili bellekle idare etmek zorunda olduğunuz anlamına geliyor. Bu arada batarya da sabit, yerinden çıkarılamıyor.

Çeşitli renk seçenekleriyle sunulan ve avuç içine rahatlıkla sığan Nikon Coolpix S02’yi arka cebinizde veya çantanızın ön cebinizde de rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Nikon Coolpix S02 modeli 19 Eylül tarihinden itibaren yurt dışında piyasada olacak. Makine Büyük Britanya’da yaklaşık 120 pound gibi bir fiyat etiketiyle satılacak.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER