Teknoloji

Nikon Coolpix L620: 18 megapiksel sensör, 14x optik zum, kompakt gövde

Nikon kompakt fotoğraf makinelerine bir yenisini daha ekledi. Nikon Coolpix L620 selefi L610’un tasarımını alıp 18 megapiksellik arka aydınlatmalı sensörüyle piksel sayısını artırıyor. Ayrıca 14x optik zumu da bünyeye ekliyor.

nikon-coolpix-l620-070813-5

L620’nin içinde yer alan geniş açılı 25mm eşdeğer lens grup çekimlerinde başarılı. Ayrıca uzaktaki nesneleri sanki makinenin çok yakınındaymış gibi fotoğraflamak da L620’nin yetenekleri arasında bulunuyor. Optik görüntü dengeleme sistemi sayesinde de el titremelerinin görüntüyü bozmasının önüne geçiliyor ve ortaya daha keskin çekimler çıkıyor.

1080p video kayıt yeteneğine sahip olan Nikon Coolpix P620 kolay panorama modu ve hedef bulan otomatik odak sistemiyle dikkat çekiyor. İkinci özellik sayesinde odaklanacak olan hedef makine tarafından otomatik olarak tespit ediliyor, böylelikle sizin de çekim sırasında nesneye odaklamaya uğraşmak gibi bir derdiniz kalmıyor.

Nikon L620 için yurt dışında 200 pound fiyat belirlenmiş. AA pille çalışan bu makine böylelikle pil konusunda da kullanıcılarına büyük bir esneklik sunuyor gibi görünüyor. Siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Coolpix L620’nin önümüzdeki eylül ayından itibaren piyasaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER