Teknoloji

Nike’dan özel üretim Midnight Fog Apple Watch Series 3

Nike, LTE özellikli Midnight Fog Apple Watch Series 3, özel üretim akıllı saatin duyurusunu gerçekleştirdi. Sınırlı sayıda üretilen bu Apple akıllı saati Nike’ın Air VaporMax koşu ayakkabılarıyla mükemmel uyum gösterecek şekilde tasarlandı.

Yeni Apple Watch akıllı saati bugün itibarıyla yurt dışında nike.com web sitesi ve perakende mağazalarda 399 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Air VaporMax ise 24 Kasım’da, 190 dolardan piyasada olacak.

Nike ikinci kez bir spor ayakkabı ile uyumlu özel üretim Apple Watch saati çıkarıyor. Bu yılın başlarında da VaporMax Flyknit ayakkabılarla uyum için tasarlanmış Day to Night koleksiyonunu görmüştük. Bunun, üstünde sıralı delikler açılmış dört farklı spor kordonu seçeneği de bulunuyordu. Bunları da saatten ayrı olarak satın almak mümkündü.

Bu yeni Nike Apple Watch Series 3 saatinin kordonu henüz ayrı olarak satılmayacak gibi görünüyor. Yine de, Apple’ın sattığı Siyah Sport Loop kayış da bu Midnight Fog kordondan çok farklı değil gibi görünüyor. Midnight Fog’un üstünde Day to Night koleksiyonunda olduğu gibi ter giderici delikler yok, ancak bu kordonun da kumaş yapısı teri emiyor ve hızlı kuruma sağlıyor.

Apple Watch Nike+ sürümlerinin tüm özellikleri, normal Series 3 Watch’larla ortak. Tek farklılık olarak özel saat kadranları ve komplikasyon üzerinden doğrudan açılabilen Nike+ Run Club uygulaması gösterilebilir.

İLGİLİ HABERLER