Teknoloji

Nico Gerard Apple Watch’u çift taraflı kullanma fırsatı sunuyor

nico-gerard-apple-watch-040815-1

Kaliforniya merkezli lüks saat şirketi Nico Gerard, Apple Watch’un iliştirilebileceği yeni bir saat geliştirdi. Pinnacle adını taşıyan ve İsviçre’de üretilen saat, Apple Watch’u çift taraflı kullanmayı mümkün kılıyor.

41 mm.’lik kadrana sahip Pinnacle’a 38 mm. kadranlı bir Apple Watch iliştirilebilecek. Nico Gerard Pinnacle’ın tarih de gösterebilen kadranı, mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip. Söz konusu kadrana paslanmaz çelik bir kayış eşlik ediyor.

18 karat altın kaplama kayış ve kırmızı kadran da Pinnacle’ın seçenekleri arasında yer alıyor. Ancak bu versiyona sahip olabilmek için 112 bin dolar ödemek gerekiyor. Siyah ve mavi modeller içinse sırasıyla 9 bin 300 ve 9 bin 500 dolar ödemek gerekiyor. 38 mm.’lik paslanmaz çelik Apple Watch da Pinnacle ile birlikte geliyor.

Nico Gerard Pinnacle’ın altın rengi versiyonu ise altın rengi Apple Watch Edition ile birlikte satılacak. Bu da saatin fiyatının artmasına neden oluyor. Bu sıradışı tasarımın nasıl bir ilgi göreceği ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER