Eğlence

Nicki Minaj mobil oyun kahramanı oluyor

nicki-minaj-060815

Dünyanın en popüler magazin ünlülerinden biri olan Kim Kardashian, geçtiğimiz yıl Glu tarafından hazırlanan “Kim Kardashian: Hollywood” isimli oyun sayesinde bir mobil oyun kahramanına dönüşmüştü. Kim Kardashian: Hollywood’un kazandığı başarının ardından iştahı kabaran Glu, yeni oyun kahramanını yine ünlüler dünyasından seçti.

Hip-hop yıldızı Nicki Minaj, Glu’nun yeni oyununun yıldızı olacak. Yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamada oyunun sadece Nicki Minaj’ın sesini ve görüntüsünü almakla yetinmeyeceği, şarkıcının kreatif yönünden izlere de yer verileceği belirtildi. Glu CEO’su Niccolo de Masi, hip-hop kraliçesi Nicki Minaj’ın Glu’nun giderek büyüyen ünlü iş ortakları listesine katılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kim Kardashian: Hollywood ile geleneksel oyunların göz ardı ettiği bir kitleye hitap eden Glu, geçtiğimiz yıl 74 milyon dolar kazanmayı başarmıştı. Pop yıldızı Katy Perry de daha önce Glu ile bir oyun anlaşması imzalamıştı.

Şirket, Nicki Minaj ile birlikte taşıyıcı filmlerinin yıldızı Jason Statham ile de oyun anlaşmasına vardı. Statham, yakında “Sniper X: Kill Confirmed” adını taşıyan oyunun başrolünde boy gösterecek. Nicki Minaj’ın merkezinde olduğu mobil oyun ise önümüzdeki yaz yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER