Manşetler

Nexus S’in yeni fotoğrafları internete sızdı, bu sefer bazı teknik özelliklerle birlikte

Samsung’un Google ile birlikte geliştirdiği söylenen ikinci nesil Google telefonu, nam-ı diğer Nexus S’in yeni fotoğrafları çıkmaya devam ediyor. Bu seferki fotoğraflar XDa-developers ekibinden geliyor.

Gingerbread ya da resmi deyimle Android 2.3 versiyonuyla çalıştığı söylenen Nexus S’in arka tarafı, kıvrımları ve kamerayı saymazsak Galaxy S’inkine oldukça benziyor. XDA’nin kaynağına dayanarak aktardığı bilgiye göre bu cihaz ARM V7 CPU içeriyor, ancak Nexus S’in çift çekirdekli işlemciyle çıkması gibi bir ihtimal de bulunuyor. 512 ya da 328 MB RAM’in bulunduğu tahmin edilen cihazdaki dahili bellek kapasitesinin de ya 1 GB ya da 2 GB olduğu düşünülüyor. Open GL ES destekli Nexus S’te 4 inç’lik, 800 x 4800 çözünürlükü SuperAMOLED 2 ekranın bulunması da kuvvetle muhtemel. Cihazın bir diğer özelliği de 720p HD video kaydı yapabiliyor olması.

Yukarıda verdiğimiz teknik özellikler şu an için doğruluğu yüzde 100 kanıtlanmış bilgiler değil. Emin olmak için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor. Nexus S’e ait olduğu iddia edilen fotoğrafları aşağıdaki ilgili bağlantıda bulabilirsiniz.

İlgili – XDA-developers

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER