Manşetler

Nexus S üzerinde çalışan Android 2.3 Gingerbread’in kullanıcı arayüzüyle tanışın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung ve Google’ın ortaklaşa geliştirdiği Nexus S ile ilgili detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Google’ın CEO’su Eric Schmidt’in Web 2.0 summit etkinliğinde elinde tuttuğu, ancak ne olduğunu açıklamaktan kaçındığı telefon olan Nexus S bu seferde çalıştırdığı işletim sistemi olan Android 2.3, nam-ı diğer Gingerbread’e ait olan ekran görüntüleriyle karşımıza çıktı.

Neyse ki, xda-developers tayfası Eric Schmidt’ten daha merhametli, bize Nexus S ile ilgili ayrıntıları hiçbir çekince duymadan aktarıyorlar. Aslına bakarsanız görecek fazla bir değişiklik yok. Bazı ikonların tasarımı elden geçirilmiş, durum çubuğu karartılmış, numerik telefon klavyesi tekrar gözden geçirilmiş. Nexus S’in “Hakkında” sayfasında yazan bilgilere göre telefon gerçekten Android 2.3 sürümüyle çalışıyor. Aslına bakarsanız bu Hakkında sayfasının üstünde sahte değişiklikler yapmak zor değil, ancak ortaya çıkan diğer fotoğrafları da göz önünde bulundurunca bu ekran görüntüsüne de inanmak en iyi tercih olacaktır.

Herşey güzel hoş, ayrıntılar ortaya çıkıyor da, Nexus S’in ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya sunulacağı hâla belli olmuş değil. xda-developers’ın fotoğraflarını aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

İlgili – xda-developers

İLGİLİ HABERLER