EğlenceManşetler

Netflix’te Aralık 2018’de neler var?

netflix hakan muhafız
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix Türkiye kataloğuna aralık ayında yepyeni dizi, film ve belgeseller eklenmeye devam ediyor. Aralık ayının öne çıkan yeni yapımlarını sizler için derledik.

Bir şehir, bir kahraman, sadık olanlar ve şehirde yaşayan herkesi yok etmeye hazır olan bir “Ölümsüz”… Netflix?in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, 14 Aralık?ta tüm dünya ile aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Oscar ödüllü yönetmen Alfonso Cuarón’un, Meksiko’nun Roma mahallesindeki genç Cleo’nun hayatını anlatan Altın Aslan sahibi ROMA filmi de 14 Aralık’ta Netflix ekranlarında olacak.

Berlin’in yeraltı dünyasıyla savaşırken, kendi insani zayıflıklıkları ve suç geçmişleriyle de yüzleşmek zorunda kalan iki polisin hikayesini anlatan Netflix’in ikinci Alman orijinal dizisi Dogs of Berlin, 7 Aralık’ta Netflix’te yayına başlıyor. Dizi ayrıca Almanca rap sevenleri heyecanlandıracak müzikler de içeriyor.

Netflix orijinal yapımlarının yanı sıra Büyük Lebowski, Geleceğe Dönüş ve Kadın Kokusu gibi birçok kült film aralık ayında Netflix Türkiye kataloğunda yerini alacak.

Netflix orijinal dizileri

Hakan: Muhafız
14/12/18
Tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verilen genç bir adam, karanlık güçlerle savaşmak ve geçmişindeki bir gizemi çözmek üzere bir yolculuğa çıkar.

Dogs of Berlin
07/12/18
Ünlü bir futbolcunun öldürülmesinin ardından, birbirinden çok farklı iki polis Berlin’in yeraltı dünyasıyla mücadele etmek ve kendi suçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Perfume
21/12/18
İnsanüstü bir koku alma duyusuna sahip olan parfümcü, yatılı bir okuldaki kız öğrencileri öldürmeye başlar. Amacı onların esanslarını çıkarıp kusursuz kokuyu yaratmaktır.

Nailed It! Holiday!
07/12/18
Noel temalı Nailed It! bölümleri mi? Bundan daha iyi bir hediye olamaz. Eğlenceli yemek pişirme hezimetleri ve müthiş beceriksizlikler sezonu açıldı!

Inside the Real Narcos
14/12/18
Özel Kuvvetler askeri Jason Fox, ilgili kişileri öğrenmek ve operasyonlarını anlamak için Meksika, Kolombiya ve Peru’daki uyuşturucu kartellerinin içine sızar.

Travelers
3. Sezon
14/12/18
Travelers’ın üçüncü sezonunda, Grant MacLaren ve gelecekten gelen, iyi eğitimli ekibi sadakat, güven, ölüm gibi kavramların yanı sıra Yapay Zeka’nın giderek artan gücüyle başa çıkmaya çalışırken sınırları iyice zorlanır.

Fuller House
4.Sezon
14/12/18
?Tanner-Fuller-Gibbler aileleri bol bol kahkahayla geri dönüyor. DJ ve Steve arasındaki aşk yeniden alevleniyor. Ayrıca aileye yeni bir üye katılmak üzere.

The Ranch
6. Kısım
07/12/18
Abby ile birlikte ebeveynliğe hazırlanan Colt, bir çiftliği yönetmenin zorluklarıyla yüzleşir. Aralarına katılan ikinci kişi Bennettlerin diken üstünde olmasına yol açar.

Memories of the Alhambra
11/12/18
Yenilikçi bir artırılmış gerçeklik oyununun gizemli yaratıcısını bulmaya çalışan bir yatırım şirketi yöneticisi, İspanya’da pansiyon işleten bir kadınla tanışır.

Netflix filmleri

ROMA
14/12/18
Oscar ödüllü Alfonso Cuarón’un imzasını taşıyan bu film, 1970’lerin başında Meksiko’da yaşayan orta sınıftan bir ailenin hayatındaki çalkantılı bir yılı anlatıyor.

BIRD BOX
21/12/18
Toplu intiharların nüfusun büyük kısmını yok etmesinden beş yıl sonra, bir kadın ve iki çocuğu bir sığınak bulmak için tehlikelerle dolu umutsuz bir yolculuğa çıkar.

MOGLİ: ORMAN ÇOCUĞU
07/12/18
Ormanın derinliklerinde hayvanların büyüttüğü yetim bir çocuk, tehlikeli bir düşmanla ve kendi insan kökleriyle yüzleşerek bir kahramana dönüşür.

MÜCADELE: SZUKALSKİ’NİN HAYATI VE KAYIP SANATI
21/12/18
Los Angeleslı yeraltı sanatçıları, unutulmuş bir Polonyalı heykeltıraşın eserlerini keşfeder. Bu çılgın dâhinin şaşırtıcı gerçek öyküsü ise adım adım ortaya çıkar.

BATTLE
01/12/18
Babasının iflas etmesinin ardından genç dansçı Amalie’nin refah içindeki hayatı maziye karışır. Ama tanıştığı hip hop dansçısı Mikael onun hayatına yeni bir ritim katar.

BAD SEEDS
21/12/18
Sorunlu bir geçmişi olan ve kendisini evlat edinmiş olan annesiyle birlikte dolandırıcılık yapan bir düzenbaz, bir grup sorunlu öğrenciye mentorluk yaparak kurtuluşu bulur.

Netflix orijinal belgeselleri

Springsteen on Broadway
16/12/18?
Çok satan otobiyografisinden uyarlanan ve beğeni toplayan gösterisinde, Bruce Springsteen şarkılarının solo akustik versiyonlarını söylüyor ve kişisel öyküler paylaşıyor.

Remastered: Who killed Jam Master Jay?
07/12/18?
80’lerde çığır açan rapçi Run-D.M.C. hip hop müziğini ana akımlardan biri haline getirmişti. Ancak grubun DJ’i Jam Master Jay’in öldürülmesi hala gizemini koruyor.

Masum Adam
14/12/18
1980’lerde Oklahoma’daki Ada adlı küçük bir kasabada iki korkunç suç işlendi. Bu suçlarla ilgili verilen hükümler üzerindeki tartışmalar bugün bile devam etmektedir.

Out of Many, One
12/12/18
Vatandaşlığa geçiş sınavlarına hazırlanan yasal göçmenler, onları Amerika’da daha iyi fırsatlar aramaya itenin ne olduğunu tartışıyor.

Çocuk ve aile

Kendini Özgür Bırak: On İki Noel Hediyesi
07/12/18
Bright Fields Ökseotu Balosu için hazırlanırken, Zoe’nin kırdığı ağaç süsü, bir aile sırrını ortaya çıkarır. Bu sırada Gaby, yeni patron Mia’nın insafına kalmıştır.

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle
14/12/18
Teddy, Işık Festivali’ni hiç kaçırmamıştır. Bu kez kar yüzünden bovling pistinde mahsur kalır. Ama endişeye mahal yok. Emil, Noel Sığını’nın günü kurtaracağından emin.

Alexa & Katie
2. Sezon
26/12/18
Alexa kanserle mücadele etmektedir. Ama bir yandan da en iyi arkadaşı Katie ile beraber liseye başlamaktadır ve kendisini bekleyen her şeye karşı hazırlıklıdır.

Süper Öcüler ve Dilek Yıldızı
07/12/18
En sevdiği kuzeni sürpriz yapıp ziyarete gelen Lobo’nun ve aynı anda her yerde olmayı dileyen Glorb’un dilekleri gerçek olur!

3 Altında: Arcadia Hikayeleri
21/12/18
Arcadia’ya mecburi iniş yapan iki soylu genç uzaylı, galaksiler arası ödül avcılarından kaçarken ortama uyum sağlamaya çalışıyor.

True ile Dans Et ve Şarkı Söyle
14/12/18
True ile arkadaşları müzik yapıyor ve sizin de dans edip şarkı söyleyerek onlara eşlik etmenizi istiyor. Haydi, tutmayın kendinizi! Bu eğlenceli ritimler bol ahenkli.

Netflix orijinal animeleri

Sirius the Jagger
21/12/18
İmparatorluk dönemi Tokyosu’nda kendilerine Jaegers diyen bir grup, Sirius’un Sandığı’nı arayan vampirleri gizlice avlar. Bu avcılardan biri genç kurt adam Yuliy’dir.

Hero Mask
03/12/18
Bir dizi gizemli ölümün ardından kraliyet savcısı Sarah Sinclair ve SSC ajanı James Blood, esrarengiz yeni biyolojik maskelerle ilgili bir komployu keşfeder.

Hi Score Girl
24/12/18
Akademik ve sportif açıdan yeteneksiz olan kronik bir oyun tutkunu, sonunda müdavimi olduğu oyun salonunda kendine denk birini bulur. Bu, zengin sınıf arkadaşı Akira’dır.

Neo Yokio
07/12/18
Noel zamanı yaklaşırken Kaz, Gizli Noel Baba yarışmasıyla, Angelique halasının ziyaretiyle, bir yandan da düşmanı Arcangelo’nun Noel planlarıyla uğraşmaktadır.

Backstreet Girls: Gokudols
12/12/18
Üç yakuza üyesi, büyük bir başarısızlığın bedelini ödemek için cinsiyetlerini değiştirmeye, bir kız grubu kurmaya ve yeraltı J-Pop idol ortamına girmeye zorlanır.

Baki

Dövüş sanatları şampiyonu Baki Hanma efsanevi babasını geçmek için sıkı şekilde çalışırken, beş acımasız idam mahkûmu onu alt etmek için Tokyo’ya gelir.

İLGİLİ HABERLER