Eğlence

Netflix’in merakla beklenen bilim kurgu dizisi ‘3 Cisim Problemi’ ilk kez gözler önünde!

netflix 3 cisim problemi

Netflix, ‘3 Cisim Problemi’ adlı, heyecanla beklenen bilim kurgu dizisinin ilk tanıtım fragmanını, Tudum hayran etkinliğinde perdeye taşıdı ve önümüzdeki ocak ayında yayınlanacağının müjdesini verdi. Dizinin aslında bu yıl ekranlarda olması bekleniyordu, ama ufak bir gecikme yaşandı.

Eğer dizinin adı size tanıdık geliyorsa, muhtemelen bunun iki sebebi vardır. İlk olarak, dizinin başında ‘Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ile birlikte Alexander Woo bulunuyor. HBO’nun fantastik destanının son sezonu için izleyiciler arasında yoğun bir nefret olsa da, Benioff ve Weiss hâlâ dikkat çekebilecek isimler.

İkinci olarak, ‘3 Cisim Problemi’, ‘Game of Thrones’ gibi başarılı bir kitap serisine dayanıyor ve bu serinin bitmiş olması ise bir artı puan. Bu kitap serisi, Çinli yazar Liu Cixin tarafından yazıldı ve son yılların en övgü alan bilim kurgu epiklerinden biri, bu yüzden burada özel bir şeyler olabileceğini söyleyebiliriz.

Bu doğrultuda, Netflix, görsel efektlerin yoğun olduğu ve hikayenin hafif tutulduğu bir fragman yayınladı. Ancak spoiler isteyenlerin kitapları okuyabileceğini belirtelim. Dizide yer alacak bazı oyuncular arasında Benedict Wong (The Martian, Doctor Strange), Eiza González (Baby Driver) ve ‘Game of Thrones’ veteranları John Bradley ve Liam Cunningham bulunuyor.

Ocak ayı çok uzakta değil, bu yüzden ‘3 Cisim Problemi’ hakkında daha fazla bilgi edinmek için çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Umarız Benioff ve Weiss, bu diziyle biraz daha takdir toplar. Bu dizinin ana konusunun, HBO’da neredeyse ilerletebildikleri tuhaf alternatif tarih / kölelik fikri çok daha ilgi çekici olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER