Eğlence

Netflix yeni özellikler yerine ürün kalitesini korumaya odaklanacak

Netflix türkiye

Netflix çalışanları, küresel koronavirüs salgını döneminde evden çalışmaya görece iyi adapte olmuş durumda. Yine de, şirket bu dönemde önlem olarak yeni ürünler ve özellikler için yaptığı testlerin sayısını aşağıya çekecek.

Netflix’ten konuyla ilgili olarak hissedarlara yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Örneğin, ürün ekiplerimiz yaşanan değişimden etkilenmedi. Ancak bir önlem olarak denediğimiz ürün yeniliklerinin sayısını indirdik. Buna rağmen, kullanıcılarımıza anlamlı değer katacağına inandığımız özellikler sunmaya devam edeceğiz.

Netflix’in kullanıcılarına sunduğu en son yeniliklerden biri olan Top 10 listeleri hâlihazırda 100’den fazla ülkede kullanılıyor. Yeni ebeveyn kontrolleri de Netflix’in kullanıcılarına ulaştırdığı bir diğer güncel ve önemli yenilik olarak öne çıkıyor.

Netfllix’in açıklamasında geliştirme süreci devam edecek özellikler konusunda detaylı bilgi verilmedi. Şirket sadece dünya genelindeki personelinin evden çalışmaya adapte olduğu bu dönemde odak noktasının servis kalitesini korumak olacağını belirtti.

Netflix, küresel koronavirüs salgınının operasyonunun diğer kollarının üstündeki etkisi hakkında da bilgi verdi. Şirket animasyon ekibinin uzaktan da olsa yeniden çalışmaya başladığını belirtirken, dizi ve film prodüksiyonlarının büyük ölçüde durduğunu hatırlattı. Netflix’in 200’den fazla projesinin geliştirme sürecinin ise uzaktan yapılan toplantılarla sürdürüldüğü ifade edildi.

İLGİLİ HABERLER