Eğlence

Üç popüler komedi dizisi yakında Netflix’e veda edecek

netflix şubat 2019
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix bu ay popüler dizilerinin yeni bölümlerini aboneleriyle buluşturacak. Bu diziler arasında The Witcher, La Casa De Papel, Emily in Paris ve Cobra Kai gibi yapımlar yer alıyor. Yeni dizilerle genişleyecek katalogdan bu ayın sona ermesiyle birlikte üç popüler komedi dizisi çıkacak.

Bu dizilerden ilki How I Met Your Mother. 2005-2014 yılları arasında yayınlanan ve başrollerini Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan’ın paylaştığı dizi, modern zamanların en sevilen sit-com’larından biri. Hikayeyi annenin açısından anlatacak How I Met Your Father dizisi için hazırlıklar devam ederken, How I Met Your Mother Türkiye’nin de aralarında olduğu 21 ülkede Netfllix’in katalogundan çıkarılıyor.

Katalogdan çıkan bir diğer komedi dizisi ise Modern Family. 2009-2020 yılları arasında yayınlanan ve Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet ve Sarah Hyland gibi isimlerin rol aldığı popüler dizi, dünya genelinde Netflix’e veda edecek.

Netflix Türkiye katalogundan çıkarılacak bir diğer komedi dizisi ise Friends. 1990’lara damgasını vuran ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan “birleşme” bölümüyle yeniden konuşulan Friends, 1 Ocak 2022’den itibaren aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 8 ülkede Netflix’in katalogundan çıkacak.

İLGİLİ HABERLER