EğlenceManşetler

Netflix’ten Türkiye üyelik ücretlerine zam

netflix türkiye ücretleri

Netflix Türkiye ücretleri için 2023’ün ilk zammı geldi. Şirket son olarak 2022’nin eylül ayında abonelik fiyatlarını artırmıştı. Son zamla birlikte Netflix paketlerinin Türkiye fiyatı aylık 63,99 TL ila 130,99 TL arasında değişiyor.

Zam öncesinde Netflix’in Temel paketi ayda 45,99 TL karşılığında izlenebiliyordu. Yeni dönemde bu paketin fiyatı 63,99 TL’ye yükseldi. SD (480p) çözünürlük desteği sunan bu paket, aynı anda sadece tek bir cihazda içerik izlemeye izin veriyor. Bu pakete telefon, tablet, bilgisayar ve TV üzerinden erişmek mümkün.

Standart paketin 69,99 TL olan aylık ücreti ise 97,99 TL’ye yükseldi. Full HD (1080p) çözünürlük desteği sunan bu paket, aynı anda iki farklı cihazda içerik izleme imkanı sunuyor. Bu pakete de yine telefon, tablet, bilgisayar ve TV üzerinden erişilebiliyor.

[table id=77 /]

Özel paketin 93,99 TL olan aylık ücreti ise son zamla birlikte 130,99 TL’ye çıktı. Ultra HD (4K) ve HDR video kalitesi sunan bu paket, aynı anda dört farklı cihazda içerik izlemeyi mümkün kılıyor.

Netflix Türkiye ücretleri 2022’de iki defa zamlanmıştı

Netflix Türkiye ücretleri geçtiğimiz yıl biri nisan, diğeri ise eylül ayında olmak üzere iki defa zam yapmıştı. Platformun reklamlı abonelik seçeneğinin henüz Türkiye’de kullanıma sunulmadığını hatırlatmakta fayda var.

Netflix’i daha ucuza izlemenin yolları

Netflix Türkiye ücretleri için uygulanan artışın etkilerini biraz olsun gidermek mümkün. Papara, Paycell gibi çeşitli ödeme uygulamaları, nakit iade kampanyaları aracılığıyla Netflix ücretinin bir kısmını geri ödüyor. Böylelikle Netflix aboneliği biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Bu avantajlardan yararlanmak için ödeme uygulamalarından bir tanesini indirmeniz, üye olmanız, daha sonra bir kredi kartı oluşturarak Netflix ödeme bilgilerinde bu kart bilgilerini kullanmanız gerekiyor. İşte bazı Netflix indirim avantajları:

Papara: Her ay Netflix’te Papara Card ile yapacağınız toplam 46 TL’lik harcamanın yüzde 50’si hesabınıza geri ödeniyor. Her ay en fazla 23 TL nakit kazanabilirsiniz. Bu program 2023’ün mart ayının sonuna kadar devam edecek.

Tosla: 31 Ocak 2023’e kadar kampanya kapsamında aralarında Netflix’in de bulunduğu servisler için 25 TL’ye kadar nakit iadesi alınabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER