EğlenceManşetler

Netflix Türkiye aylık abonelik ücretlerine zam

netflix türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix kısa süre önce yurt dışındaki fiyatlarında değişikliğe gitmiş, ancak Türkiye’deki fiyatlara dokunmamıştı. Ancak bu durum fazla uzun sürmemişe benziyor. Netflix Türkiye fiyatlarını güncellerken, farklı tarayıcılarda farklı fiyatların görülmesi biraz kafa karışıklığına yol açıyor.

Netflix kullanıcılarına Temel, Standart ve Özel isimli üç farklı abonelik paketi sunuluyor. Şimdiye kadar Temel kategori için aylık 15,99 TL, Standart paket için 27,99 TL ve özel paket için 39,99 TL ödemek gerekiyordu. Yeni dönemde Temel paketin fiyatı 1 TL’lik artışla 16,99 TL’ye çıkarken, Standart pakette fiyat 32,99 TL’ye yükseliyor. En büyük zam ise özel pakete yapılıyor ve fiyat 49,99 TL’ye çıkıyor.

Ancak farklı tarayıcılarda farklı fiyatların gösterilmesi dikkat çekiyor. Google Chrome‘da gizli bir pencere açarak Netflix’e girildiğinde Temel kategorinin fiyatının 15,99 TL olarak kaldığı görülüyor. Standart kategoride ise fiyat 30,99 TL’ye çıkıyor. Özel pakette ise fiyat 45,99 TL olarak güncellenmiş gibi görünüyor.

Safari ve mobil tarayıcılar üzerinden netflix.com‘a girildiğinde ise hâlâ eski fiyatlar görülüyor. Netflix Türkiye ekibinden konuyla ilgili bir açıklama geldiğinde bunu da sizlerle paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER