EğlenceManşetler

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine 2024’ün ilk zammı geldi

netflix türkiye

Netflix Türkiye’deki abonelik ücretlerine 2024’ün ilk zammını yaptı. Son olarak geçtiğimiz yılın eylül ayında aylık abonelik ücretleri artırılmıştı. Zammın ardından daha önce 99,99 ila 199,99 TL arasında değişen aylık abonelik ücretleri, 119,99 ila 229,99 TL arasında değişiyor.

Zamdan önce Netflix’in Temel paketi aylık 99,99 TL karşılığında izlenebiliyordu. Zammın ardından bu paketin fiyatı 119,99 TL’ye çıktı. SD (480p) çözünürlük desteği sunan bu paket, aynı anda sadece tek bir cihazda içerik izlemeye izin veriyor. Bu pakete telefon, tablet, bilgisayar ve TV üzerinden erişmek mümkün.

Standart paketin 149,99 TL olan aylık ücreti ise zamla birlikte 176,99 TL’ye yükseldi. Full HD (1080p) çözünürlük desteği sunan bu paket, aynı anda iki farklı cihazda içerik izleme imkanı sunuyor. Bu pakete de yine telefon, tablet, bilgisayar ve TV üzerinden erişilebiliyor.

Özel paketin 199,99 TL olan aylık abonelik ücreti de zamla birlikte 229,99 TL’ye çıktı. Ultra HD (4K) ve HDR video kalitesi sunan bu paket, aynı anda dört farklı cihazda içerik izlemeyi mümkün kılıyor.

Netflix Türkiye abonelik fiyatlarına 2023’te iki defa zam yapmıştı

Netflix Türkiye’deki abonelik fiyatlarını 2023’te biri ocak biri de eylül ayında olmak üzere iki defa artırmıştı. 2024’ün zamla karşılanması, Netflix’in bu politikayı devam ettireceğini gösteriyor. Platformun reklamlı abonelik seçeneğinin henüz Türkiye’de kullanıma sunulmadığını hatırlatmakta fayda var.

Netflix’i daha ucuza izlemek mümkün mü?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine gelen zammın etkisini kırmak mümkün. Farklı ödeme servislerinin kampanyaları sayesinde Netflix’e ödenen abonelik ücretinin bir kısmı geri alınabiliyor. Böylelikle Netflix aboneliği biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Bu avantajlardan yararlanmak için ödeme uygulamalarından bir tanesini indirmeniz, üye olmanız, daha sonra bir kredi kartı oluşturarak Netflix ödeme bilgilerinde bu kart bilgilerini kullanmanız gerekiyor. İşte bazı Netflix indirim avantajları:

Papara: Netflix’te Papara Card ile yapılan üyelik harcamasının 30 TL’si hesaba anında nakit olarak geçiyor. Her ay en fazla 20 TL kazandıran bu program, mart ayının sonuna kadar geçerli.

Tosla: Netflix’in aylık abonelik ücreti Tosla ile ödendiği takdirde 40 TL kullanıcının Tosla hesabına iade ediliyor. Bu kampanyanın da ocak ayının sonuna kadar geçerli olduğunu belirtelim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER