Eğlence

Netflix oyun kataloğunu TMNT: Shredder’s Revenge ile genişletiyor

netflix tmnt

Netflix TMNT: Shredder’s Revenge ile iOS ve Android’de abonelerine sunduğu oyunlara bir yenisini daha ekliyor. Oyunun hedef kitlesinde çocukların yanı sıra Ninja Kaplumbağalar izleyerek büyüyen yetişkinlerin olduğu söylenebilir.

Shredder’s Revenge, Turtles in Time gibi klasik TMNT oyunlarındaki kavga tarzını günümüze uyarlıyor. Oyunda Bebop, Rocksteady ve Ayak Takımı ile kavga ederken dört kaplumbağanın yanında Splinter Usta, April O’Neal ve Casey Jones’u kullanmak da mümkün oluyor.

Pixel Art tasarımıyla oyuncuları geçmişe götüren Shredder’s Revenge, ekran üstünde beliren kontrol tuşlarıyla oynanıyor. Oyunun Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Windows ve Linux üzerinde oynanabildiğini hatırlatmakta da fayda var.

Netflix TMNT: Shredder’s Revenge dışında da yeni oyunlar sunuyor

Netflix TMNT: Shredder’s Revenge dışında başka yeni oyunları da mobil platformlarda aboneleriyle buluşturmuştu. Kentucky Route Zero ve Twelve Minutes bu oyunlar arasında başı çekiyor. Vikings: Valhalla ve Valiant Hearts: Coming Home da yakında Netflix Games platformunda yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER