Eğlence

Netflix The Witcher’la ilgili yeni detayları özel etkinlikte paylaşacak

the witcher netflix

Netflix The Witcher, The Sandman ve The Cuphead Show gibi içerikleriyle ilgili yeni detayları paylaşacağı “Geek Haftası” etkinliğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada Geek Haftası boyunca özel haberlerin verileceği, yeni fragmanların yayınlanacağı ve favori yıldızların hayranlarının karşısına çıkacağı belirtildi. Çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek bu özel etkinlik 7 Haziran’da başlayacak ve 11 Haziran’da sona erecek.

Netflix’in paylaştığı etkinlik afişinde The Witcher’ın yanı sıra The Umbrella Academy, Resident Evil, Sweet Tooth ve Cowboy Bebop görülüyor.

Etkinlikte yapılacak duyuruları GeekedWeek.com sitesinden takip etmek mümkün olacak. Buna ek olarak, @NetflixGeeked Twitter, Instagram, Facebook ve Twitch sosyal medya hesaplarından da etkinlik izlenebilecek.

Netflix The Witcher ve Lucifer gibi yapımlarıyla ilgili bilgiler paylaşırken, teknoloji dünyasında başka önemli gelişmeler de yaşanacak. Apple WWDC 2021 de 7 Haziran’da başlayacak. Yaz Oyunları Festivali 10 Haziran’da, E3 ise 13 Haziran’da kapılarını açacak.

İLGİLİ HABERLER