Eğlence

Netflix The Witcher evrenine yeni bir dizi ekliyor

the witcher netflix

Netflix, The Witcher dizisinin popülaritesinden biraz daha faydalanmak için kolları sıvadı. Şirket; büyük kitlelere ulaşan diziyle bağlantılı, ancak farklı bir zamanda geçecek altı bölümlük bir dizinin çekileceğini duyurdu.

“The Witcher: Blood Origin” adını taşıyacak olan dizide Rivyalı Geralt’tan 1200 yıl öncesi anlatılacak. Dizide yaratıkların, insanların ve elflerin dünyasının bir araya geçtiği ve ilk Witcher’ın ortaya çıktığı döneme odaklanılacak.

Projenin başında ana The Witcher dizisinin de sorumlusu olan Lauren Schmidt Hissrich ile senarist Declan de Barra bulunacak.

Netflix’in Geralt’ın popülaritesinden yararlanma isteğine çok şaşırmamak gerekiyor. Dizinin geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonu, Netflix’in tarihindeki en başarılı işlerden biri olmuş ve çok sayıda izleyiciye ulaşmıştı.

Netflix, The Witcher için daha önce başka yan projeler de duyurmuştu. The Witcher: Nightmare of the Wolf isimli animasyonun gelişi geçtiğimiz ocak ayında açıklanmıştı. Blood Origin’in vizyon tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER