Eğlence

Netflix The Witcher animasyon filmini 2021’de yayınlayacak

netflix the witcher

Netflix, The Witcher evreninden bir hikayeyi anlatacak olan Nightmare of the Wolf (Kurdun Kabusu) isimli animasyon filmi daha önce duyurmuştu. Şirket şimdi de bu filmin 2021’de yayınlanacağını açıkladı. Filmin arkasında da dizinin yaratıcı ekibi bulunuyor. The Witcher’ın ikinci sezonunun çekimleri de devam ediyor.

Filmde Rivialı Geralt’ın akıl hocası Vesemir’in hikayesinin anlatılması bekleniyor. Vesemir’i dizinin ikinci sezonunda Kim Bodnia canlandıracak. Nightmare of the Wolf’ta işin animasyon kısmını Studio Mir üstleniyor. Studio Mir daha önce The Legend of Korra’nın yapımını gerçekleştirmişti. Nightmare of the Wolf’un senaryosunu ise dizinin ilk sezonunda “Betrayer Moon” isimli bölüme de imza atan Beau DeMayo yazdı. Filmin duyurusu geçtiğimiz ocak ayında yapılmıştı.

Filmin dizinin ikinci sezonundan önce yayınlanması muhtemel görünüyor. Ancak Netflix cephesinden henüz bu konuda bir açıklama gelmiş değil.

Netflix, The Witcher evreninden başka hikayeleri de izleyicilere ulaştırmaya hazırlanıyor. Altı bölümlük Blood Origin dizisinin duyurusu da geçtiğimiz temmuz ayında yapılmıştı. Bu dizide mevcut The Witcher dizisinin öncesinde geçen bir hikaye anlatılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER