Eğlence

Netflix The Punisher’ın ikinci sezon bölümlerinin yolda olduğunu açıkladı

netflix the punisherNetflix’in orijinal yapımlarından biri olan The Punisher’ın birinci sezon bölümleri, ABD’nin silahlanmayı tartıştığı günlerde yayınlanmış ve bu durum dizinin de tartışılmasına neden olmuştu. Ancak tartışmalar Netflix’in dizinin ikinci sezonuna doğru ilerlemesine engel olmadı. Netflix The Punisher için açılan resmi Facebook sayfası üzerinden dizinin ikinci sezonunun izleyicilerle buluşacağını açıkladı. Marvel evreninden bir hikaye olan The Punisher’da cezaları kendisi kesen Frank Castle’ın maceraları anlatılıyor.

Netflix cephesindeki gelişmeler sadece The Punisher’ın yeni bölümleriyle sınırlı değil. Şirket, DreamWorks’ün animasyon stüdyosuna altı yeni dizi sipariş ettiğini de açıkladı. Söz konusu yapımlardan biri, 2016 çıkışlı Troller filminin devamı niteliğini taşıyacak “Trolls: The Beat Goes On!” olacak. Dav Pilkey’in eserinden uyarlanan “The Epic Tales of Captain Underpants” de DreamWorks imzalı yapımlardan biri olacak. Her iki dizi de 2018’de izleyicilerin karşısına çıkacak.

Guillermo del Toro’nun Trollhunters’ının ikinci sezonu, bilimkurgu macerası 3 Below ve Harvey Street Kids de DreamWorks’ün Netflix için hazırlayacağı yapımlar bulunuyor.

Ancak Netflix – DreamWorks işbirliğinin en dikkat çekici ürünü She-Ra olacak gibi görünüyor. İki şirket 1980’lerde ortaya çıkan çizgi diziyi yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. 1985’te başarılı “Masters of the Universe” serisinin bir yan hikayesi olarak yayınlanmaya başlanan She-Ra, pek çok kişinin tanıdığı “He-Man”in de kız kardeşi. She-Ra’nın yeni maceraları da 2018’de Netflix’te yayınlanacak.

Netflix The Punisher ve diğer orijinal yapımlarla içerik portföyünü güçlendirmeyi amaçlıyor

Netflix The Punisher’ın yeni sezon bölümleri ve diğer yeni orijinal içerikleriyle portföyünü daha da güçlü hâle getirmeyi ve izleyici kitlesinin bağlılığını kuvvetlendirmeyi amaçlıyor. Orijinal içerikleriyle fark yaratmayı hedefleyen şirket, Disney gibi devlerle gireceği rekabette kendisine avantaj sağlamak istiyor. Şimdiden büyük prodüksiyonlara imza atan Netflix, bu konudaki adımları için para harcamaktan da çekinmiyor.

İLGİLİ HABERLER