EğlenceManşetler

Netflix Terzi’nin final sezonunun fragmanını yayınladı

netflix terzi

Netflix Terzi dizisinin üçüncü ve final sezonunun fragmanını paylaştı. Çağatay Ulusoy’a Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve  Evrim Alasya gibi isimlerin eşlik ettiği, yeni bölümleriyle heyecanı zirveye çıkaran üçüncü sezonda, karakterler arasındaki ilişkiler dönüm noktasına ulaşıyor ve bugüne dek çözümlenemeyen sorular nihayet yanıtlanıyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği dizinin senaryosu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın imzasını taşıyor. Dizinin yapımcılığını ise OGM Pictures üstleniyor.

Terzi’nin yeni sezon bölümlerinin hikayesi, Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami’nin Esvet’e karşı hisleri giderek yoğunlaşır. Bu oyuna bir son vermeli ve Dimitri’ye tüm gerçekleri anlatmalıdır. Fakat yaşanan talihsiz olaylar Peyami ve Esvet’in planlarını alt üst edecektir.”

Netflix Terzi’nin yeni bölümlerini 3 Kasım’da yayınlayacak

Netflix Terzi’nin final sezonunu 3 Kasım’da tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak. Şirket, dizinin üçüncü sezonunun şimdiye kadarki en çarpıcı sezon olduğunun da altını çizmeyi ihmal etmiyor.

  • netflix terzi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER