EğlenceManşetler

Netflix Terzi dizisinin ikinci sezonundan yeni fragman paylaştı

netflix terzi

Netflix Terzi dizisinin 2. sezonu için yeni bir fragman ve yeni görseller paylaştı. Çağatay Ulusoy’un Peyami karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Şifanur Gül, Olgun Şimşek, Ece Sükan ve  Evrim Alasya gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonla birlikte kadroya Berrak Tüzünataç da katılıyor.

Netflix, dizinin yeni sezonunda izleyicileri bekleyenleri şu şekilde özetliyor: “Terzi’nin ikinci sezonunda, Esvet ve Dimitri’nin evliliğiyle hayatı alt üst olan Peyami, diğer yandan annesini bulmaya adım adım yaklaşıyor. Peki hayatını düzene sokmak, bunun için de her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalan Peyami, yeniden doğmaya hazır mı?

Dimitri ve Esvet’in evliliği Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olur. Hayatına aldığı Cemre bu dönemde en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.”

Netflix Terzi’nin ikinci sezon bölümlerini 28 Temmuz’da yayınlayacak

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizinin gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen senaryosu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın imzasını taşıyor. Netflix Terzi’nin ikinci sezon bölümlerini 28 Temmuz’da tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER