EğlenceManşetler

Netflix Terzi’nin yeni sezonunun yayın tarihini açıkladı, ilk görüntüleri paylaştı

netflix terzi

Netflix Terzi dizisinin ilk sezonunu kısa süre önce izleyicilerle buluşturmuştu. Şirket dizinin ikinci sezonu için fazla zaman kaybetmedi. Yapılan açıklamada Terzi’nin ikinci sezon bölümlerinin 28 Temmuz’da yayınlanacağı belirtildi. Dizinin yeni sezonundan ilk görüntüler de paylaşıldı.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Salih Bademci, Olgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi sevilen isimlere yeni sezonda Berrak Tüzünataç da dahil oluyor. Cem Karcı’nın yönettiği dizinin senaryosu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın imzasını taşıyor.

Dizinin ikinci sezonunun hikayesi Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Esvet’in hayatından çıkışı Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olur. Dimitri, olanları geride bırakarak Esvet’le birlikte olmaya hazırdır. İçinde bulunduğu çaresizlik ve acı ile bambaşka birine dönüşen Peyami’nin hayatına giren Cemre bu dönemde onun en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.”

Netflix Terzi dizisini tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak

Netflix Terzi dizisini tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak. 28 Temmuz’dan önce Terzi’nin yeni sezonundan başka paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER