Eğlence

Netflix Tekken: Bloodline dizisinin ilk fragmanını yayınladı

netflix tekken
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, Tekken animasyon dizisi ile oyun dünyasının ikonik markalarını izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Daha önce DotA 2ve Castlevania gibi dizileri TV’ye taşıyan şirket, Tekken: Bloodline ile bu gruba yeni bir içerik daha ekleyecek.

Netflix yeni animasyon dizisini duyururken dizinin ilk fragmanını da paylaştı. Fragmanda dizinin ana kahramanının seriye 1996 çıkışlı Tekken 3’te katılan Jin Kazama olduğu görülüyor.

Kazama dizide annesinin canını alan kötü ruha karşı bir intikam yolculuğuna çıkıyor ve yardım için dedesi Heihachi Mishima’nın kapısını çalıyor. Mishima’nın uğursuz görünmesine şaşırmamak gerekiyor. Zira kendisi Tekken serisinin asıl kötü adamı konumunda.

Kazama’nın yolculuğu, kendisini Demir Yumruğun Kralı Turnuvası’na götürüyor. Bu turnuvada karşımıza bazı tanıdık yüzler de çıkıyor.

Netflix Tekken: Bloodline için henüz bir yayın tarihi açıklamış değil. Netflix’in oyun uyarlamalarındaki başarısının temelinde bu projelerde iş birliği yaptığı şirketler bulunuyor. Arcane ve The Witcher gibi projeler, Fortiche ve Studio Mir gibi yapımcıların desteğiyle büyük başarı kazanmıştı.

İLGİLİ HABERLER