Eğlence

Netflix’e göre Stranger Things’in üçüncü sezonu beklemeye değer olacak

netflix stranger things 3

netflix stranger things 3

Geçtiğimiz aralık ayında, Stranger Things dizisinin yıldızı David Harbour bir röportajında dizinin üçüncü sezonunun 2019’dan önce yayınlanmayacağını söylemişti. Hawkins’teki yeni bir alışveriş merkezi için hazırlanan sahte reklamda da üçüncü sezonun 2019 yazında yayınlanacağına dair bir ipucu verilmişti. Netflix yöneticileri, bu yılki Amerikan Eleştirmenler Birliği basın turunda gerçekleştirdikleri sunumda gecikmeyi doğruladılar, ancak üçüncü sezonun beklemeye değeceğini söylediler.

Netflix’in orijinal içeriklerden sorumlu başkan yardımcısı Cindy Holland, gerçekleştirilen sunumda dizinin yapımcıları Matt ve Ross Duffer ile Shawn Levy’nin gelecek sezon için beklentilerden haberdar olduklarını, geçen yılkinden daha büyük ve iyi bir şeyler sunmak istediklerini söyledi.

Ayrıca Holland, gelecek sezonun önceki sezonlara nazaran daha kapsamlı görsel efektlere sahip olacağını söyledi. Yayın servisi yeni sezonun çıkış tarihine yönelik bir bilgi vermedi.

Netflix, daha ikinci sezon yayınlanmadan önce dizinin üçüncü sezonunun çıkacağını duyurmuştu. Geçen yıl yayınlanan sezon ilkinkinin tadını vermemiş olsa da, Stranger Things, internet üzerinden yayın servisinin en büyük işlerinden biri olmayı sürdürüyor. Dizinin ilk iki sezonu birbirini izleyen yıllarda yayınlanmıştı. Ancak gelecek sezon bir yıl arayla, 2019’da yayınlanacak gibi görünüyor. Aynı yıl içinde HBO’nun Game of Thrones dizisinin finalini de izleyeceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER