EğlenceManşetler

Netflix Stranger Things 4 için çıkış tarihini duyurdu

netflix stranger things 4

Netflix cumartesi günü attığı tweet ile, Stranger Things 4‘ün 2022 yazında gösterime gireceğini duyurdu. Henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da bu, en azından Netflix’in doğaüstü konuları ele alan popüler dizisinin aylar süren gecikmelerin ve görünüşte sonu gelmeyen gizemli tanıtım filmlerinin sonunda hayranları için önemli bir gelişme sayılır.

Üstelik cumartesi günü yeni bir tanıtım filmi de yayınlandı. Burada Eleven’ın Kaliforniya’da yeni hayatına ve okuluna alıştığını gösteriyor. Mike’a bir mektupta her şeyin harika olduğunu yazıyor ve bahar tatilini bekleyemeyeceğini söylüyor. Ama tabii ki, bu kızın çok uzun bir süre boyunca güzel bir şeyi olamaz. Görüntü karardıktan sonra, bir paten pisti ve Eleven’ın korkmuş görünümünün altında ürkütücü bir müzik, helikopterler, patlamalar ve ürkütücü görünümlü bir oyuncak bebekten irkilen Joyce’u görüyoruz.

Ayrıca dördüncü sezonun dokuz bölümünün adları da verildi. Bunlar aşağıdaki gibi sıralanıyor:

The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and The Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa, and The Piggyback.

Bölümlerin adları, kahramanımız ve ekibinin çok güzel zamanlar geçireceğine işaret etmiyor. Bir bölüme adını veren Papa ise, Eleven’ın Dr. Martin Brenner’ı (Matthew Modine) çağırırken seslendiği sıfattır. Önceki bir dördüncü sezon tanıtım filminde onun sesi duyulmuştu ve geri döneceği anlaşılmıştı.

Yeni duyurular, Will Byers’ın (Noah Schnapp) Stranger Things‘in ilk sezonunda aşağı boyuta doğru geçerek karanlıkta kaybolduğu 6 Kasım 1983’ü “anmak” anlamına gelen Netflix’in “Stranger Things Day” kutlamasının bir parçası olarak geldi.

Temmuz 2019’da vizyona giren Stranger Things 3’ün ardından, Stranger Things 4’ün gelişi epey uzun zaman almış olacak. 2020’nin hemen başlarında başlayan dördüncü sezon çekimlerinin başlangıcından sadece iki hafta sonra ortaya çıkan COVID-19 pandemisi, çekimlerde aylarca süren gecikmeye neden olmuştu.

Yine de Netflix, hayranların favorisi bir karakterin geri dönüşünü anlatan, Eleven’ın karanlık geçmişini ve muhtemelen dördüncü sezonda yer alacak Creel House’u da gösterenler de dahil olmak üzere, dördüncü sezona dair kısa tanıtım filmleriyle aradan geçen zamanı değerlendirmesini bildi.

İLGİLİ HABERLER