Eğlence

Netflix SpaceX Inspiration 4 yolculuğunu ekranlara taşıyacak

netflix spacex inspiration 4

Netflix, önümüzdeki ay başlayacak ve sivil yolcuları uzaya götürecek SpaceX Inspiration 4 yolculuğunun belgeselini yayınlayacak. “Countdown: Inspiration 4 Mission to Space” adını taşıyan ve toplamda beş bölümden oluşan belgeselin ilk iki bölümü 6 Eylül’de yayınlanacak.

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space, Netflix’in tarihi bir olayı neredeyse gerçek zamanlı şekilde anlattığı ilk belgesel olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip.

Her bölümde Inspiration 4 kaptanı Jared Isaacman ve yol arkadaşlarının aldıkları astronotluk eğitimi detaylı biçimde anlatılacak. Bunların yanında farklı olaylar da belgesele konu olacak.

Belgeselin son bölümünde ise uzay yolculuğunu ve Inspiration 4’ün geri dönüşü ekranlara taşınacak. Crew Dragon’un içinden kaydedilen görüntüler de izleyicilerin karşısına çıkacak. Final bölümünün yayın tarihi şu an için belirsizliğini koruyor.

Netflix, SpaceX Inspiration 4 yolculuğunu ekranlara taşıyacak belgeselin yönetmen koltuğuna da başarısını kanıtlamış bir ismi oturttu. Belgeselin yönetmenliğini geçtiğimiz yıl yayınlanan ve büyük ilgi gören Michael Jordan belgeseli The Last Dance’i de yöneten Jason Hehir üstleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER