EğlenceManşetler

Netflix Sıcak Kafa dizisinin ilk görüntülerini paylaştı, yayın tarihini açıkladı

netflix sıcak kafa
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix Sıcak Kafa adını taşıyan yeni orijinal Türk dizisinin ilk görüntülerini paylaştı ve yayın tarihini açıkladı. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan dizi, Mert Baykal’ın yaratıcılığında ekrana geliyor. Sekiz bölümden oluşan ve distopik macera türündeki hikâyenin yapımcılığını ise Timur Savcı üstleniyor.

Mert Baykal dizinin yönetmenliğini de üstleniyor. Senaryonun yazımında ise Mert Baykal’a Zafer Külünk, Gökhan Şeker ve Müjgan Ferhan Şensoy eşlik ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça zengin. Sıcak Kafa’da izleyicilerin karşısına çıkacak isimler şu şekilde sıralanıyor: Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi, Cüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer.

Dizinin hikayesi Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.”

Netflix Sıcak Kafa dizisini 2 Aralık’ta dünyanın dört bir yanındaki izleyicileriyle buluşturacak.

İLGİLİ HABERLER