Eğlence

Netflix Glee’nin beyni Ryan Murphy’nin yeni dizisinin yayıncısı oldu

Netflix Ryan Murphy tarafından hazırlanan yeni komedi dizisinin haklarını satın aldı. “The Politician” adını taşıyacağı söylenen dizinin yaratım sürecinde Murphy’ye Brad Falchuk ve Ian Brennan eşlik ediyor. Murphy daha önce de Glee, American Horror Story ve Nip/Tuck gibi ses getiren projelere imza atmıştı.

Deadline’da yer alan habere göre, Netflix The Politician için Amazon ve Hulu ile girdiği teklif yarışından galip çıkmayı başardı. Şu an için diziye dair detaylar sınırlı olsa da, Tony ödüllü oyuncu Ben Platt’ın her bölümü 1 saat uzunluğunda olacak dizide başrolü üstleneceği söyleniyor. Barbra Streisand ve Gwyneth Paltrow ile de görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, Netflix’in şimdiden dizi için iki sezon sipariş ettiği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Netflix bir süredir televizyonda başarısını kanıtlamış yapımcılarla birlikte çalışmaya yönelmiş gibi görünüyor. Şirket kısa süre önce de ABC’den Shonda Rhimes’ı transfer etmişti. Netflix geçtiğimiz yıl da Coen Kardeşler tarafından hazırlanan bir western antoloji dizisinin haklarını almıştı.

Netflix Ryan Murphy ile başka bir proje üzerinde de çalışıyor

Netflix Ryan Murphy ile The Politician dışında bir proje üzerinde de çalışıyor. Murphy, Netflix’e “Ratched” isimli başka bir dizi daha hazırlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER