Eğlence

Netflix Russian Doll’un yeni bölümlerinin yayın tarihini açıkladı

Netflix Russian Doll 2. Sezon

Netflix, Russian Doll dizisinin 2. Sezon bölümlerinin yayın tarihini açıkladı. Popüler dizininin yeni bölümleri, 20 Nisan’da dünyanın dört bir yanında Netflix abonelerinin karşısına çıkacak.

Russian Doll’un yeni bölümlerinin yayın tarihi, Netflix tarafından paylaşılan bir fragmanla duyuruldu. Fragmandan yeni sezona dair pek fazla ipucu edinmek mümkün olmuyor. Ancak evrenin Natasha Lyonne’nin canlandırdığı Nadia Vulvokov’la uğraşmaya devam ettiği rahatlıkla anlaşılıyor.

Nadia geçtiğimiz sezonun finali itibarıyla “Bugün Aslında Dündü” filmini hatırlatan cehenneminden kaçmış gibi görünüyordu. Yeni fragman Nadia’yı ve Charlie Barnett’in canlandırdığı Alan Zaveri’yi daha fazla metafizik unsurun beklediğini gösteriyor.

20 Nisan’da Netflix izleyicileriyle buluşacak Russian Doll 2. Sezon bölümlerinin New York’un metrosuyla bir ilgisi olacak gibi görünüyor. Yeni sezonun yayın tarihi yaklaşırken Netflix’ten yeni sezon için bir fragman daha gelebilir ve bu sayede daha fazla detay öğrenmek mümkün olabilir.

İLGİLİ HABERLER