Eğlence

Netflix Resident Evil animasyon dizisini duyurdu

netflix resident evil

Netflix, Resident Evil için bir canlı aksiyon dizisinden daha fazlasını planlıyor. Çevrimiçi içerik platformu “Resident Evil: Infinite Darkness” adını taşıyan animasyon dizisinin 2021’de izleyicilerle buluşacağını açıkladı.

Bu dizilerde zombilerin dışında ne gibi düşmanların görüleceği hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak hikayenin merkezinde ikonik karakterler Claire Redfield ve Leon Kennedy’nin bulunacağı belirtiliyor. Yayınlanan tanıtımda Claire kimyasal saplantıyı bir korkuyu araştırırken, Leon ise kimliği bilinmeyen bir kişiyi kurtarırken görülüyor.

Dizinin yapımcılığını ve süpervizörlüğünü Capcom’dan Hiroyuki Kobayashi üstlenecek. Köklü animasyon stüdyosu TMS Entertainment da dizinin yapımcılarından biri olacak. Animasyon prodüksiyonunu ise Resident Evil: Vendetta’nın prodüktörü Kei Miyamoto tarafından yönetilen Quebico üstlenecek.

Bu yeni dizi, Capcom’un 25. yıl dönümünde Resident Evil’i daha fazla öne çıkarma projesinin parçaları arasında yer alıyor. Netflix de Resident Evil animasyon dizisiyle oyun kökenli içeriklere olan ilgisinin sürdüğünü gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER