Eğlence

Netflix Rebel Moon’dan ilk kareleri paylaştı

netflix rebel moon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix Rebel Moon filminden ilk görselleri paylaştı. 300, Çelik Adam ve Ölüler Ordusu gibi filmlerden hatırladığımız ünlü yönetmen Zack Snyder’in imzasını taşıyan Rebel Moon’un başrolünü Sofia Boutella üstleniyor. Yapım süreci uzun süredir devam eden film, estansı ve fantastik bir bilim kurgu olayını anlatacak.

Rebel Moon’un hikayesi Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Galaksinin bir ucunda huzur içinde yaşayan bir koloni, zorba bir gücün ordusunun tehdidiyle karşılaşınca köylüler arasında yaşayan gizemli yabancı Kora (Sofia Boutella) hayatta kalmanın tek umudu hâline gelir. Kora, Ana Dünya’ya karşı imkansız bir direnişte kendisiyle birlikte mücadele edecek eğitimli savaşçılar bulmakla görevlendirilir. Farklı dünyalardan gelen ama aynı kefaret ve intikam duygularını paylaşan yabancılar, isyancılar, köylüler ve savaş yetimlerinden oluşan bir ekip kurar. Bütün diyarın gölgesi ayın en karanlık yerlerine düşerken, bir galaksinin kaderi bu savaşa bağlıdır ve bu uğurda yeni bir kahramanlar ordusu kurulur.”

Senaryosu Zack Snyder, Kurt Johnstad ve Shay Hatten’in imzasını taşıyan filmin oyuncu kadrosunda Sofia Boutella’ya şu isimler eşlik ediyor: Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins (Jimmy karakterini seslendiriyor) ,Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Eggert Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, E. Duffy, Jena Malone, Sky Yang, Charlotte Maggi, Corey Stoll

  • rebel moon netflix

Netflix Rebel Moon’u ne zaman yayınlayacak?

Netflix Rebel Moon’u 22 Haziran’da tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak.

İLGİLİ HABERLER