Eğlence

Netflix ön izleme özelliğiyle kararsız kullanıcılarına yardım edecek

netflix reklamlı paket

netflixNetflix’in geniş içerik katalogu içinde bir şey izlemeye karar vermek bazen fazlasıyla zorlu olabiliyor. Bu zorluğun farkına varmış gibi görünen servis, uzun süredir beklenen video ön izleme özelliğini hayata geçirdi.

Netflix ön izleme özelliği, kullanıcılar platformdaki içerikler arasında gezinirken ortaya çıkacak. Böylelik kullanıcılar izlemeye başlamadan önce inceledikleri dizi, film veya programın konusu hakkında daha net fikir sahibi olabilecek. Netflix ön izlemelerde gösterilen videoların fragman olmadığının altını çizdi. Şirket, gösterilen kliplerin hikayeyi, karakterleri ve filmin adını hızlı biçimde anlatan “özel oluşturulan deneyimler” olduğunu belirtti.

Netflix ön izleme özelliği küçük ama önemli bir yenilik

Kulağa basit gelse de, ön izleme özelliği Netflix’in kullanıcı deneyimini geliştirecek önemli bir adım niteliği taşıyor. Servisin daha öncesinde dizi ve filmler hakkında sunduğu bilgiler, yazılı kısa özetlerden ibaretti. Yeni ön izleme özelliği sayesinde Netflix kullanıcılarının ne izleyeceklerine karar vermeleri kolaylaşacaktır. Netflix, özelliğin dağıtımını kademeli olarak gerçekleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER