Eğlence

Netflix oyun seçeneklerini artırmaya Laya’s Horizon ile devam ediyor

netflix laya's horizon

Önümüzdeki dönemde göklerde süzülmeyi isteyenleri heyecanlandıracak oyunlar, oyuncularla buluşacak. Akıllara gelen ilk isim Tears of the Kingdom olsa da, Netflix Laya’s Horizon ile bu alanda başka bir örnek daha sunacak.

Laya’s Horizon, Alto serisinin geliştiricisi Snowman’in imzasını taşıyor. Oyun hakkında ilk bilgiler geçtiğimiz ay paylaşılmıştı. Oyunun resmi fragmanı ise oyuncuların ormanlar, dağlar ve şehirler üzerinde süzüldüğü güzel bir dünyayı gösteriyor. Laya’s Horizon’ın Alto oyunlarının doğal bir evrimi niteliği taşıdığı söylenebilir.

Oyun Netflix Games aracılığıyla hem iOS hem de Android’de kullanıcılarla buluşacak. Snowman daha önce de Lucky Luna’yı Netflix aracılığıyla oyunculara ulaştırmıştı. Mobil oyun endüstrisine sağlam ve kararlı bir giriş yapan Netflix, önümüzdeki dönemde oyun endüstrisinin genelindeki varlığını kuvvetlendirmeyi hedefliyor.

Netflix Laya’s Horizon çıkış tarihini de açıkladı

Netflix Laya’s Horizon çıkış tarihi için de beklenen açıklamayı yaptı. Oyun, 2 Mayıs’ta hem iOS’te hem de Android’de Netflix Games aracılığıyla oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER