Eğlence

Netflix’ten yeni mini dizisi “Kuvvetli Bir Alkış” için özel klip

netflix kuvvetli bir alkış

Netflix yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış için özel bir klip paylaştı. Berkun Oya’nın hem yazıp hem de yönettiği dizinin başrollerini Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu paylaşıyor.

Berkun Oya’nın heyecanla beklenen yeni mini dizisi, bir çekirdek ailenin oluşumunu ve on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak anlatıyor. 

Alışılmış çekirdek aile tanımının tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu sona ulaşmış gibi görünen Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çifti, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocukları Metin (Cihat Süvarioğlu)’in aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor. Çarpıcı bir gerçekçilikle örülmüş ve sıra dışı bir mizahla desteklenen bu tasvir, özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor.

Netflix Kuvvetli Bir Alkış dizisini 29 Şubat’ta yayınlayacak

Dizide konuk oyuncu olarak ekrana gelecek isimler ise şu şekilde sıralanıyor: Ali C. Ongun, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Eyüp Mert İlkis, Güneş Sayın, İpek Türktan, Kayra Orta, Menderes Samancılar,  Murat Kılıç, Mustafa Karakoyun, Nur Sürer, Özlem Tokaslan, Rezdar Taştan, Serra Arıtürk, Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Zeynep Ocak

Kuvvetli Bir Alkış, 29 Şubat’ta Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER