Eğlence

Netflix’in yeni mini dizisi Kuvvetli Bir Alkış’tan resmi fragman geldi

netflix kuvvetli bir alkış

Netflix, Berkun Oya imzalı Kuvvetli Bir Alkış dizisinin resmi fragmanını paylaştı. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nu buluşturan mini dizi;  yaşama, evliliğe ve ebeveynliğe dair alışılmışın dışında bir perspektif sunuyor.

Anne, baba ve portakalda bir vitaminden olduğu günlere hasretle bağlı bir çocuk… Merkezine çekirdek bir aileyi alarak on yıllara yayılan Kuvvetli Bir Alkış, aile fertlerinin birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını anlatıyor. Zeynep (Aslıhan Gürbüz) ve Mehmet (Fatih Artman) çifti, çocukları Metin’in (Cihat Süvarioğlu) aralarına katılmasıyla bir aileye dönüşürken, Metin, bu hayatın içerisinde kendi varoluşunun doğasını sorguluyor. 

Dizide boy gösterecek olan konuk oyuncular ise şu şekilde sıralanıyor: Ali C. Ongun, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Eyüp Mert İlkis, Güneş Sayın, İpek Türktan, Kayra Orta, Menderes Samancılar, Murat Kılıç, Mustafa Karakoyun, Nur Sürer, Özlem Tokaslan, Rezdar Taştan, Serra Arıtürk, Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Zeynep Ocak

Netflix Kuvvetli Bir Alkış dizisini 29 Şubat’ta yayınlayacak

Yapımını Krek Film’in üstlendiği altı bölümden oluşan Kuvvetli Bir Alkış, sıra dışı bir mizahla desteklenen, gerçekçilikle örülmüş özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Dizi, 29 Şubat’ta Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

  • netflix kuvvetli bir alkış
  • netflix kuvvetli bir alkış
  • netflix kuvvetli bir alkış
  • netflix kuvvetli bir alkış
  • netflix kuvvetli bir alkış

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER