Eğlence

Netflix kendi komedi radyosunu kuruyor

netflix is a joke

Netflix‘in faaliyet alanları arasına bir yenisi daha ekleniyor. Popüler çevrimiçi içerik platformu, “Netflix Is A Joke” adını taşıyan bir komedi radyosu kuruyor. 15 Nisan’da yayın hayatına başlayacak olan radyo, ABD’de radyo platformu SiriusXM aracılığıyla dinlenebilecek.

Radyo, Netflix için iki farklı açıdan önem teşkil ediyor. Televizyondan radyoya geçen şirket, ilk kez başka bir büyük çevrimiçi platformla içerik sağlamak için işbirliği yapıyor. SiriusXM’in kapsama alanı şu an için sadece ABD, Kanada ve Porto Riko ile sınırlı. Dolayısıyla şu an için servise bu ülkeler dışından erişmek mümkün olmayacak.

Radyoda şovları Netflix’te yayınlanan popüler komedyenlerin sesi duyulacak. Bu komedyenler arasında dam Sandler, Bill Burr, Chris Rock, Dave Chappelle, Ellen DeGeneres, Jerry Seinfeld, Ricky Gervais, Sarah Silverman, Trevor Noah ve Wanda Sykes gibi isimler yer alıyor.

Netflix’in mevcut komedi programlarının yanı sıra henüz yayınlanmayan şovlardan kesitler de radyoda dinleyicilerle buluşacak. SiriusXM’den yapılan açıklamaya göre; Netflix Is A Joke’ta ünlü konukların ve komedyenlerin de katılacağı orijinal bir günlük şov programı da yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER