Eğlence

Netflix’te “İzlemeye Devam Et” satırı tüm cihazlarda kullanıcılar tarafından düzenlenebilecek

netflix izlemeye devam et

Netflix kullanıcıları artık İzlemeye Devam Et satırındaki dizi ve filmleri tüm cihazlarda manuel olarak kaldırabilecek. Böylelikle kullanıcılar söz konusu bölümde yarım bıraktıkları belgeselleri veya izlemekten vazgeçtikleri dizileri görmeyecek.

Bu özellik Netflix’in web ve mobil uygulamalarının ardından TV uygulamasında da kullanıma sunulmuş durumda. İzlemeye Devam Et sırasından bir diziyi, filmi veya programı kaldırmak için önce ilgili içeriği seçmek ardından da açılan menüde “İzlemeye Devam Et listesinden çıkar” seçeneğini işaretlemek gerekiyor.

Geri ok işaretlendiğinde ise işlem geri alınacak ve ilgili içerik yeniden İzlemeye Devam Et sırasında görülecek. Netflix böylelikle kullanıcılarına yanlışlıkla yaptıkları bir işi düzeltme imkanını da sunuyor.

netflix izlemeye devam etSöz konusu değişiklik çok büyük ve kapsamlı görünmüyor. Ancak İzlemeye Devam Et sırasının Netflix arayüzünde çok belirgin bir yerinin olduğunu unutmamak gerekiyor. Kullanıcılar telefonlarında veya TV’lerinde Netflix uygulamasını açtıklarında gördükleri ilk şeylerden birisi de bu sıra oluyor. Kullanıcılara bu sıra üzerinde kontrol imkanının verilmesinin kayda değer bir değişiklik olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER