Eğlence

Netflix iPhone ve iPad’de uzamsal ses desteğini getiriyor

netflix şifre paylaşımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, çarşamba günü 9to5Mac sitesine yaptığı açıklamada Apple’ın iPhone ve iPad’deki uzamsal ses özelliği için destek sunmaya başladığını söyledi.

Bir Netflix temsilcisi de aynı gelişmeyi The Verge sitesi için doğruladı. Yayının çarşamba günü başladığını ve kullanıcıların önümüzdeki birkaç gün içinde göreceğini söyledi. Reddit‘teki bazı kullanıcılar Netflix için uzamsal ses desteğini görmeye başladığını rapor etmeye başladılar. Belki siz de uyumlu cihazlarınızla birlikte aynı ses desteğini deneyimlemeye başlamış olabilirsiniz.

Apple’ın iPhone veya iPad’de sunduğu ve yalnızca AirPods Pro ve AirPods Max ile yararlanabileceğiniz uzamsal ses, etkileyici bir çevresel ses efektiyle dinlediğiniz şeye kendinizi daha fazla kaptırmanızı sağlamak için tasarlandı. Türkiye’deki kullanıcılar Netflix desteği sayesinde uzamsal ses özelliğini daha fazla içerikte deneme imkanı bulacak. Söz konusu destek Apple TV Plus, Disney Plus veya HBO Max gibi, Türkiye’de kullanımda olmayan çeşitli içerik yayın servislerinde bulunuyordu.

Apple uzamsal ses özelliğini sonbaharda macOS ve tvOS’e getirmeyi planlıyor.

İLGİLİ HABERLER