Eğlence

Netflix iOS uygulamasına YouTube’dakine benzer kontroller eklendi

netflix ios

Dizi maratonu sevenleri memnun etmeyi amaçlayan Netflix, iOS uygulamasının en son sürümüne bazı yararlı özellikler ekledi. Uygulamanın yeni versiyonunda 10 saniye ileri ve geri sarma düğmeleri bulunuyor. Aynı zamanda ekranın sol ve sağ kenarlarına iki kez tıklatarak da aynı işlevleri yerine getirebilirsiniz.

Şimdiye kadar, YouTube’un çalma kontrollerine alışanlar ve bunu Netflix’in uygulamasında da gerçekleştirmeye çalışanlar, ekrana yakınlaştırmayla sonuçlanan hareketler gerçekleştiriyordu. Şimdiyse Netflix’in oynatma kontrolleri YouTube’unkilere benzedi. Bu da uygulama kullanıcılarını daha mutlu edecektir. Aynı zamanda oynat / duraklat düğmesi biraz daha büyüdü.

Yeni gelen güncellemeyle birlikte ekranın alt kısmına da birtakım yeni kontroller geldi. Bölümler listesi, Ses ve Altyazılar menüsü ve “Gelecek Bölüm” düğmesi bunlar arasında yer alıyor. Değişikliklerle birlikte Netflix iOS uygulaması TV uygulamasına biraz daha benzedi, kullanıcılar için biraz daha tutarlı bir deneyim sunuluyor. Netflix iOS uygulamasını App Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER